SÖKER VI DIG?

Hör du till någon av de som med hjälp av vårt initiativ kommit igång med att göra dina knipövningar mer regelbundet, kanske till och med dagligen eller flera gånger per dag?
Och har du märkt någon effekt av detta i din vardag? I sådana fall får du väldigt gärna skriva en eller ett par rader om detta och skicka till snippgympa@gmail.com

Vi söker, som ni säkert redan vet, fler samarbetspartners och sponsorer för att kunna fortsätta att utveckla Snippgympa. Vi har massor med bra och roliga idéer men har kommit till ett stadie där det krävs en del medel för att komma vidare och eftersom vi driver detta ideellt så finns inte dessa medel i våra fickor eller på vårt bankkonto. Just nu.

Vi gör regelbundna utskick till olika aktörer med information om vårt initiativ och med förfrågan om intresse finns för ett samarbete. Till den information vi skickar ut skulle vi nu vilja bifoga några ”citat” som visar på hur regelbundna knipövningar faktiskt kan göra skillnad i människors vardag.

Ange ålder och bostadsort, ange också om du inte vill att vi skriver med ditt förnamn. Vi tänker oss något i stil med ”Anna, 33, Växjö”. Anledningen att vi vill ha med lite information är för att visa på en spridning över landet, i åldrar och kön.

STORT TACK PÅ FÖRHAND!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s