SNIPPGYMPA 1 MÅNAD

Hipp hurra!

Idag är det en månad sedan Twitterkontot Snippgympa startade. Vi är uppe i över 1700 följare på Twitter och fler än 550 personer gillar oss på Facebook. Vi är oerhört glada och ödmjuka inför det faktum att så många gillar oss och gärna vill bli påminda om att göra sina dagliga knip. Vi har fått ett otroligt mottagande och media uppmärksammar oss vilket är fantastiskt eftersom det ger oss en möjlighet att sprida vårt budskap till ännu fler. Men det som ändå gjort och gör oss mest glada under den korta tid vi funnits, det är när vi får höra från er hur himla bra ni är på att knipa!

När vi får höra att ni kniper på alla möjliga tänkbara och icke-tänkbara ställen och när vi får höra hur det plötsligt funkar att hoppa studsmatta igen eller att det faktiskt gick att gå till toaletten istället för att småspringa det är då vi blir riktigt, riktigt glada. För då har vi lyckats tillsammans! Och det är NI som gör jobbet, glöm aldrig det.

Vi gör väl så här för att fira, de första 15 som kommenterar det här inlägget får en varsin Snippgympasticker.

 

Nu kniper vi på en månad till vänner!

Annonser

17 thoughts on “SNIPPGYMPA 1 MÅNAD

  1. Snippgympasticker till mig! Och grattis på födelsedagen! Ät tårta och knip!

  2. Snippgympa använder sociala medier precis rätt. Påminner informativt om något viktigt som annars lätt glöms bort. Och det görs med glimten i ögat. Bra jobbat!

  3. Ni är kanon! Här hemma knips det dagligen nu. Mannen och lillebror tycker det är fruktansvärt roligt när jag säger att det är dags för snippgympa – de leker med tanken att de olika träningscentren borde ha snippgympaträning i grupp 🙂

    • Jag hade inte skrivit klart här kommer resten. Så fort jag ser er logga så kniper jag! Haha funkar ju jätte bra. Påminnelsen behövs verkligen 😀 tack!

  4. Jättebra initiativ! Efter några månader behöver man ju lite påminnelse om att knipa…:)

  5. Och där räknar vi in 15 kommentarer, heja! Stort tack för alla gratulationer och fina ord. Håll koll på er mail, vi kommer att kontakta er under eftermiddagen.
    Och fortsätt gärna kommentera trots att själva utlottningen är slut för idag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s